Mosa Trio – Portraits – crowdfunding

Het Mosa Trio brengt in januari 2018 zijn debuut-cd Portraits uit en kan hierbij uw steun goed gebruiken.

Het pianotrio als portret – Voor zijn eerste cd Portraits kiest het avontuurlijke Nederlands-Belgische Mosa Trio voor drie pianotrio’s waarin muziek en beeld een ondeelbare eenheid vormen: Sjostakovitsj’ intens emotionele elegie voor een vriend (Pianotrio Nr. 2 uit 1944), Sam Wampers sprankelende portret van zijn geliefde (2015) en Mathias Coppens’ veelzijdige ode aan de luisteraars en uitvoerders (2015). Het Mosa Trio brengt met deze expressieve en kleurrijke cd een hommage aan het moderne pianotrio.

De cd komt uit bij Antarctica Records en weerspiegelt zowel in repertoirekeuze als in vormgeving de identiteit van het Mosa Trio. De fotografie en het artwork zijn uitgevoerd door The Tintype Studio. Zoals het klassieke pianotrio op deze cd eigentijdse werken speelt, zo hanteert The Tintype Studio een klassiek fotografisch procedé (Wet Plate Collodion) met een moderne twist. Hierdoor is het geheel een ware ear- en eyecatcher!

U bent van harte welkom op de feestelijke releaseconcerten van Portraits:

Crowdfunding

Voor dit cd-project kan het Mosa Trio uw steun nog goed gebruiken! Daarom loopt er van 1 december 2017 tot en met 20 januari 2018 een crowdfundingcampagne. Wilt u helpen dit project te realiseren? Dan kunt u een keuze maken uit een van de prachtige beloningen hieronder. Voor meer informatie en vragen stuurt u een e-mail naar info@mosatrio.nl.
 Houd onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws en sneak previews van de cd.

Wilt u het cd-project bedrijfsmatig en dus fiscaal aantrekkelijk sponsoren, kijk dan op www.mosatrio.nl/#sponsoring

Beloningen worden altijd overhandigd (ten laatste in februari 2018), ongeacht het resultaat van de campagne. Bedragen zijn inclusief verzendkosten.